pand-ad-brands-autoschade

Schadeherstel bij grote schade

Compleet autoschadeherstel vormt al jaren de core business van ons bedrijf. In ons modern uitgeruste bedrijfspand verzorgen wij zeer vakkundig het herstel van alle merken personen- en lichte bedrijfswagens. Ons bedrijf is erkend door de grote verzekeringsmaatschappijen waardoor de financiële afhandeling van de schades ook voor u wordt geregeld. Bij schade aan uw zakenauto regelen wij tevens de administratieve afhandeling met de leasemaatschappij.

Receptie

Intake

De receptioniste neemt een aantal zaken met u door. Indien de auto nog te berijden is wordt een afspraak gemaakt om langs te komen voor een intake van de schade. Als de auto niet meer rijdbaar is wordt een bergingsdienst ingeschakeld en er wordt vervangend vervoer voor u geregeld.

garage

Expertise

Uw auto wordt de expertise-afdeling binnengereden. Met behulp van een digitale camera wordt de schade opgenomen. De schadegegevens worden vastgelegd en ingevoerd in het centraal computernetwerk. De eerder door de receptioniste opgenomen gegevens worden nu samengevoegd met de gegevens opgenomen door onze schademanager.
Onze expertise-afdeling maakt gebruik van Audatex. Dit is een universeel calculatiesysteem die door het invoeren van bepaalde codes een schadebedrag bepaald. Binnen enkele seconde is de complete schadecalculatie terug.

Werkplaatsopdracht

Onderdelen

Nu kan er automatisch een werkplaatsopdracht en een bestellijst onderdelen aangemaakt worden. De onderdelen worden besteld bij de geselecteerde leverancier.
Via onze geautomatiseerde planning wordt bekeken wanneer er reparatiecapaciteit is en wanneer de onderdelen geleverd worden. In overleg met de klant, wordt de definitieve reparatiedatum vastgesteld.

frontschade

Demontage

De auto wordt door een monteur naar één van de dé- en montage bruggen gereden. Hier worden de kapotte delen gedemonteerd. Al naar gelang de aard van de reparatie gaat de auto naar de afdeling plaatwerk of naar de afdeling voorbewerking. 

Voorbewerking

Voorbewerking

In de voorbewerking worden de geplaatwerkte auto’s voorbereid voor de spuitcabine. De kale plaat wordt eerst geschuurd, strak gemaakt en in een roestwerende en vullende primer gespoten.Na een tweede “schuurbeurt” kan de auto afgeplakt worden. Klaar voor de spuitcabine. 

Spuiten

Spuiten

Uiteindelijk worden de herstelde delen van de auto weer in de originele kleur gespoten. Dit spuitwerk heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. In het bijzonder met betrekking tot het milieu aspect. Bij Ad Brands Autoschade werkt men met milieuvriendelijke watergedragen lakken, die alleen voor de kleur zorgen. Voor glans, krasvastheid en chemische resistentie wordt er een high solid blanke lak aangebracht.

Inspectie

Montage

Eerder gedemonteerde en nieuwe onderdelen zoals koplampen, bumper etc. worden hier gemonteerd.
Tijdens het uitlijnen en balanceren worden de wielstanden gecontroleerd en gecorrigeerd op een 3D uitlijnbank. De uitdraai hiervan wordt ook bij het schadedossier gevoegd.Tevens worden de airbags uitgelezen en gereset.

auto

Finishing touch

Ad Brands Autoschade beschikt over elektronicaspecialisten welke voorzien zijn van geavanceerde systemen om elektronisch storingen op te sporen en te resetten. Denk hier met name aan airbags en elektronische gordelspanners.
Als de auto technisch helemaal gereed is word de auto zorgvuldig gewassen. De ruiten en het interieur worden schoongemaakt.

Adresgegevens :

Ad Brands Autoschade
Van Schagenstraat 2
5154 PG Elshout

Privacy Policy

24 uurs service :

Telefoon : 0416-376020
E-mail: info@adbrandsautoschade.nl

 

Openingstijden werkplaats :

Maandag t/m Donderdag  8.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag                                           8.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag                                       8.00 uur – 12.00 uur