pand-ad-brands-autoschade

Kleine en cosmetische schades

Kleine en cosmetische schades hoeven niet op de richtbank maar kunnen op de normale compleet ingerichte werkplekken gerepareerd worden.
Bij Ad Brands Autoschade wordt het degelijke en ambachtelijke vakmanschap in ere gehouden.
Het is technisch en ook economisch vaak beter om bepaalde delen niet te vernieuwen maar uit te deuken met nauwelijks of geen plamuur. Uitdeuken zonder spuiten is ook een optie.
Te denken valt onder andere aan kleine deAd Brands autoschade is gespecialiseerd in een aantal alternatieve reparatiemethoden.
Deukjes die zijn ontstaan als gevolg van hagel of kleine parkeerdeukjes.

Ad Brands autoschade is gespecialiseerd in een aantal alternatieve reparatiemethoden, slim herstel, zoals:

Uitdeuken zonder spuiten.

Kleine deukjes, bijvoorbeeld van een openslaande deur, kunnen slim worden hersteld zonder dat uw auto opnieuw gespoten hoeft te worden. Het “Uitdeuken Zonder Spuiten” is een kostenbesparende techniek, waardoor de prijzen ook voordeliger zijn dan het compleet spuiten van de schade. Tevens treed er bij deze techniek geen kleurverschil op en is het een milieuvriendelijke herstelmethode.

 Spot Repair.

Kleine lakbeschadigingen en krassen kunnen met Slim Schadeherstel worden weggewerkt, zonder dat dit gedeelte van uw auto geheel opnieuw gespoten hoeft te worden.

Bumper reparatie.

Het is niet altijd noodzakelijk om een beschadigde kunststof bumper te vervangen. U kunt een beschadiging heel goed laten repareren zonder hoge kosten en met een mooi resultaat.

Velg reparatie.

Velgen hebben veel te verduren, vooral tijdens het parkeren schuren ze nog wel eens tegen een stoeprand. U kunt een dergelijke schade prima laten repareren tegen vrij lage kosten.

Bekleding reparatie.

Met een bijzondere techniek kan de originele kleur van uw bekleding perfect verkregen worden. De beschadiging wordt vrijwel onzichtbaar gerepareerd.

Adresgegevens :

Ad Brands Autoschade
Van Schagenstraat 2
5154 PG Elshout

Privacy Policy

24 uurs service :

Telefoon : 0416-376020
E-mail: info@adbrandsautoschade.nl

 

Openingstijden werkplaats :

Maandag t/m Donderdag  8.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag                                           8.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag                                      8.00 uur – 12.00 uur